Meer resultaten voor gsmwijzer betrouwbaar

 
 
gsmwijzer betrouwbaar
GSMwijzer.nl reviews echte klantbeoordelingen.
Super snel en ben erg tevreden. Score voor GSMwijzer.nl 5.00 / 5. Zou u dit bedrijf aanbevelen? Woensdag abonnement via gsmwijzer geregeld en donderdag de telefoon al in huis. super snel en ben erg tevreden. Het bestellen gaat heel makkelijk. De volgende dag had ik het toestel al in huis! Fijn dat ze een lege simkaart meesturen die je met een kort mailtje kan activeren een halfuur later deed de nieuwe. Score voor GSMwijzer.nl 5.00 / 5. Zou u dit bedrijf aanbevelen? Het bestellen gaat heel makkelijk. de volgende dag had ik het toestel al in huis!
Telecomervaring.nl Gsmwijzer.nl Ok? Ervaringen en beoordelingen met Gsmwijzer.nl.
Gsmwijzer is samen met zusterwebsite laptopwijzer.nl onderdeel van Websend B.V. en is gevestigd in Leischendam. Op Gsmwijzer.nl worden daarnaast ook Sim only mobiel internet en contractverlengingen verkocht. Gsmwijzer is in het bezit van het Qshops keurmerk en ondersteund iDeal als betalingsmogelijkheid. Wat is jouw ervaring met Gsmwijzer.nl? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe registratie is niet nodig. Gebruikerservaringen met Gsmwijzer.nl vind je hieronder. 128 reviews gemiddelde 9 uit 10.
GSMWijzer reviews beoordelingen en ervaringen TelecomVergelijker.nl.
1745 Ineens ongewoon hoog data verbruik. 1742 Sim kaart zit vast. 11-12 Refurbished iPhones ervaringen. 08-12 T-Mobile Naderend einde Flex. 06-12 Nieuw forum op TelecomVergelijker. Er zijn geen resultaten gevonden. Home Winkel GSMWijzer Reviews GSMWijzer reviews. Gebaseerd op 53 reviews. Review door patricia van beelen. 13 december 2015 1909. Woensdag alles besteld super snel geregeld helemaal fantastisch is het kontrakt bevestigen per sms. Vrijdag alles in huis en ben super tevreden. 12 december 2015 0816.
Doe geen aankopen bij gsmwijzer-outlet.com! Alerts Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Onder meer omdat er advertenties worden geplaatst met gehackte Marktplaatsaccounts en de artikelen te goedkoop zijn. Ook wordt er misbruik gemaakt van de naam en het logo van de bonafide webshop gsmwijzer.nl. De echte website van gsmwijzer is www.gsmwijzer.nl. Heb je een klacht over dit bericht? Vul dan het klachtenformulier in. garandeert niet de volledigheid van het WebshopAlert. Webshops waarover geen alert wordt gegeven zijn niet per definitie betrouwbaar. is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van aankopen bij malafide webshops. Op de vernieuwde Opgelicht! website kan er nog niet worden gereageerd op artikelen. Neem contact op met de redactie. Doe geen aankopen bij telefoonenmeer.com.
Gsmwijzer Beoordelingen Beoordelingen van Gsmwijzer www.gsmwijzer.nl. Trustpilot beoordelingen.
Gepubliceerd 2 dagen geleden. is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. Alleen de laatste beoordeling zal meetellen in de TrustScore van het bedrijf. Gepubliceerd 3 dagen geleden. Creemers is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. Creemers is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. Zeer goede website en duidelijke. Zeer goede website en duidelijke uitleg goede levering!
GsmWijzer gsm Acties? GSMWIJZER Ervaringen.
Ook kunt u ervoor kiezen het pakket af te halen bij ons servicepunt in Leidschendam. Concurrenten van GSMwijzer zijn o.a. 89 reviews voor GSMwijzer. Schrijf een review Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews. Heeft u al een account? Log dan nu in. Titel van uw review.
Prijsvergelijk.nl.
Je vindt hier gratis telefoons in combinatie met voordelige abonnementen. Nog niet toe aan een nieuw toestel? Ook voor het verlengen van je huidige abonnement ben je bij Gsmwijzer aan het juiste adres. Tevens een ruim aanbod van gsm accessoires. We bieden duidelijke website en eenvoudige bestelprocedures. Mobiel bellen was nog nooit zo voordelig! Online betalen met iDeal. Online betalen met creditcard. Online betalen met Paypal. Achteraf betalen acceptgiro of factuur. Betalen met Pin bij afhalen. Gsmwijzer.nl is aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie.
Kassa Consumentenprogramma elke zaterdagavond live op 1.
Geplaatst door rutje777 op 08-02-2012 1443. Wie hebben er nog meer slechte ervaringen met GSMwijzer.nl? Hierbij mijn verhaal het wel bekende waterschade verhaal bij een defect mobiel. Stuur mijn toestel toe naar GSMwijzer / Websend. Die sturen het toestel naar Dynafix. Na ca 25 weken krijg ik het toestel onherstelbaar retour. Duurt mij een wek en meerdere belletjes om te achterhalen waarom ik het toestel onherstelbaar retour krijg. Antwoord van GSMwijzer Helaas kon er door hen geen duidelijke uitleg gegeven worden over de reden van het ongerepareerd retour sturen. Ik mag mijn toestel opnieuw sturen. Nu wordt hij verzonden naar Spark Electronis. Nu krijg ik mijn toestel retour en blijkt er sprake te zijn van waterschade.

Contacteer ons