Meer resultaten voor gsmwijzer betrouwbaar

 
 
gsmwijzer betrouwbaar
GSMwijzer.nl reviews echte klantbeoordelingen feedbackcompany.com.
Woensdag abonnement via gsmwijzer geregeld en donderdag de telefoon al in huis. Super snel en ben erg tevreden. Score voor GSMwijzer.nl: 5.00 / 5 Zou u dit bedrijf aanbevelen? Woensdag abonnement via gsmwijzer geregeld en donderdag de telefoon al in huis.
Telecomervaring.nl Gsmwijzer.nl Ok? Ervaringen en beoordelingen met Gsmwijzer.nl.
Prijs Levering Ondersteuning Totaal oordeel Net als alle andere keren dat ik via gsmwijzer heb besteld alles keurig en correct afgehandeld. 26 April 2017 om 0739.: Prijs Levering Ondersteuning Totaal oordeel Bestelling ging makkelijk en snel. Refurbist telefoon bevalt prima. Nooit gsmwijzer zegt.:
GSMWijzer reviews, beoordelingen en ervaringen TelecomVergelijker.nl.
Dit is mijn tweede telefoon die ik bij GSMWijzer heb gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de afhandeling van mijn bestellingen. Tevens zijn de prijzen gunstig en de levering snel. Review door calvi. 03 April 2017, 1809.: Alles snel en zoals afgesproken afgehandeld. Review door Anonieme gebruiker. 26 March 2017, 1511.: Review door r.molenaar. 23 March 2017, 2011.: perfect gegaan top gewoon. Review door Carlo. 23 February 2017, 1859.: Uiterst gemakkelijke site. wat er gebeuren moet gebeurt en snel. Ik heb 2 abonnementen tegelijk afgesloten op zaterdag en op maandag beide toestellen en contracten in huis. Alles erbij zoals besteld. Telefonisch bij een van de contracten nog wat aangevuld en ook dat zat er gewoon bij. Duidelijk, overzichtelijk en dus ook betrouwbaar.
Doe geen aankopen bij gsmwijzer-outlet.com! Alerts Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
De echte website van gsmwijzer is www.gsmwijzer.nl. Heb je een klacht over dit bericht? Vul dan het klachtenformulier in. garandeert niet de volledigheid van het WebshopAlert. Webshops waarover geen alert wordt gegeven, zijn niet per definitie betrouwbaar. is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van aankopen bij malafide webshops.
Gsmwijzer Beoordelingen Lees www.gsmwijzer.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
Gepubliceerd 6 dagen geleden. De Haas is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. De Haas is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. Een mooie deal bij Gsmwijzer. Een mooie deal bij Gsmwijzer met verlenging bij Tele2.
GsmWijzer gsm Acties? GSMWIJZER Ervaringen.
Ervaringen GSM Webshops GSMwijzer. GSMwi j z e r is al sinds 2000 actief met de verkoop van GSM abonnementen en telefoons via internet. Wij zijn een officieel verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken; T-Mobile, Tele2, KPN, Telfort, Vodafone, hollandsnieuwe, Simyo en Ben.
Gsmwijzer.nl Ervaringen Reviews Prijsvergelijk.nl.
Is kopen bij Gsmwijzer.nl betrouwbaar? In totaal heeft deze webshop 2 beoordelingen van consumenten ontvangen. Na 3 dagen viel het op. Reinier op 11-5-2016 Ordernummer: 1618018. Na 3 dagen viel het op dat er een verkleuring in het scherm had, welke bij een wit scherm opviel en niet bij gekleurde schermen. Mailtje gestuurd dat dit een bekend probleem was, had op XDA al gelezen dat meer mensen dit hadden. Hun antwoord was volg maar DOA procedure. Na feestdag 5 mei netjes opgestuurd, 2 euro moeten betalen voor een doosje om hem op te laten sturen. Krijg ik een mailtje, je telefoon is niet geaccepteerd voor een DOA procedure, dus hij word nu ter reparatie aangeboden, dat duurt 10/14 dagen. Er zit een kras in volgens GSMwijzer.
Kassa Consumentenprogramma, elke zaterdagavond live op 1.
Nu krijg ik mijn toestel retour en blijkt er sprake te zijn van waterschade. Aangezien dit bij Dynafix niet het geval was die konden tenslotte geen duidelijke reden opgeven. Bel je GSMwijzer hier over moet je alles maar even op de mail zetten.

Contacteer ons