Op zoek naar gsmwijzer contact?

 
 
gsmwijzer contact
gsm wijzer.nl Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Ik nam contact op met GSMwijzer dat T-Mobile de contract verandering niet doorgevoerd heeft en ik een te hoge rekening ontvangen heb. GSMwijzer antwoordt mij dat zij op de factuur een verkeerde ingangsdatum hebben gezet en dat ik had kunnen weten dat deze niet klopte omdat T-Mobile aangeeft, dat een nieuw contract aansluitend aan het oude ingaat.
Vragen contact Mobiel.nl. abo-kiezen. abonnementen. abonnementen. accessoires. accessoires. camera. Slice 1. enlarge_icon. Artboard 1. background. Layer 1. Artboard 1. Artboard 1. phone_icon. sim only
Zaterdag van 900: tot 1700.: Zondag van 1000: tot 1800.: 070 301 03 01 Whatsapp: 06 24 96 66 02. Naar vragen contact. Contractverlenging Sim only Accessoires Nummerbehoud Betaalmogelijkheden Afhaalmogelijkheden Garantie en reparatie Over ons Werken bij Mobiel.nl Algemene voorwaarden.
GSM wijzer aanbiedingen en winkel informatie.
GSM wijzer aanbiedingen en winkel informatie. GSMwijzer verkoopt GSM toestellen, abonnementen en accessoires. Het bedrijf is onderdeel van het bedrijf Websend BV, dat al ruim 8 jaar actief is op de online telecommarkt. GSMwijzer verkoopt toestellen van elk groot merk, voor elke grote provider.
GSMwijzer reviews informatie Telefoon Abonnement.
En als je dan toch nog extra informatie wenst kun je erg makkelijk de klantenservice bereiken welke ook op zondag bereikbaar is. Ook dit laatste is een groot pluspunt van GSMWijzer en wordt zeker niet door alle telecomwebshops aangeboden. Een mooie extra binnen de webshop van GSMWijzer is wel de kennisbank.
GSMWijzer reviews, beoordelingen en ervaringen TelecomVergelijker.nl.
Telefonisch contact met gsmwijzer genomen, ze wachten nog op antwoord op Vodafone. Gsmwijzer wil mijn status niet aan Vodafone vragen, ze gaan blijven wachten. Ik vind dat dit veel te lang duren. Meestal is authorisatie en authenticatie binnen enkele uur afgehandeld.

Contacteer ons