Resultaten voor gsmwijzer.nl

 
 
gsmwijzer.nl
GSMWijzer reviews beoordelingen en ervaringen TelecomVergelijker.nl.
Vlot duidelijk en handig. 03 mei 2013 1455. Op GSMwijzer.nl een Sony Xperia T gekocht voor een heel fijne prijs. Deze telefoon had ik er snel binnen. De doos waarin de telefoon zat was niet verzegeld maar de telefoon zag er gloednieuw uit geen krasje te bekennen en doet het hartstikke goed. Review door Anonieme gebruiker. 23 april 2013 1326. Gistermiddag besteld vanochtend bezorgd. Voor Samsung Galaxy S3 verreweg de goedkoopste webshop. 12 juli 2012 1348.
Mobiel abonnement met of zonder smartphone Mobiel.nl. accessoires. Artboard 1. smarpthones. smarpthones. abo-kiezen. Artboard 1. verlengen. abonnementen. sim only. Artboard 1. sim only. vergelijken. abonnementen. camera.
GSMwijzer.nl GSM vergelijker.
Bij GSMwijzer.nl kunt u terecht voor abonnementen met en zonder telefoon. Zij bieden populaire toestellen aan zoals de Iphone 6 Samsung Galaxy S6 en de HTC One. GSMwijzer.nl is de officiƫle dealer van de volgende providers T-Mobile KPN Tele2 Hollandsnieuwe HI en Vodafone. Ook voor contractverlengingen kunt u het aanbod van GSMwijzer raadplegen. In de webshop kunt u tevens ook losse telefoons en accessoires kopen. Zakelijke klanten kunnen ook terecht bij GSMwijzer.nl.
Mobiel.nl. 404_icon. Untitled-13. Untitled 2. Untitled 1. Facebook. Twitter.
Gsmwijzer Beoordelingen Beoordelingen van Gsmwijzer www.gsmwijzer.nl. Trustpilot beoordelingen.
Moester is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. Moester is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. Uitstekende service van GSMWIJZER.NL. Uitstekende service van GSMWIJZER.NL defecte gsm lader keurig omgeruild voor een nieuw exemplaar vragen over het abonnement werden naar tevredenheid beantwoord. Eindelijk een bedrijf wat ik een ieder zal aanbevelen. Alleen de laatste beoordeling zal meetellen in de TrustScore van het bedrijf. Gepubliceerd 28 uur geleden. Medzikovic is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. Medzikovic is uitgenodigd om deze beoordeling te schrijven door Gsmwijzer. Telefoon was al na 3 uur op te halen op.
Klacht over GSMWIJZER.NL? Meld nu wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van wes_ley_ op 17 november 2016 over GSMWIJZER.NL in de categorie Internetshops Elektronica. Met een levertijd van 2-3 weken is er inmiddels 2 maanden geleden een iPhone besteld bij GSMWijzer.nl. Een bestelling die GSMWijzer.nl weigert te leveren volgens afspraak en na annulering weigert men ook nog eens het vooruitbetaalde bedrag terug te betalen. Reageer als bedrijf Gelezen 122. Ongewenst bestookt met telefoontjes. Klacht van dreespreektumee op 17 februari 2016 over GSMWIJZER.NL in de categorie Internetshops Elektronica. Al 3 weken word ik meerdere malen per dag ongewenst gebeld door gsmwijzer met een zogenaamde aanbieding. Ondanks dat ik in het belmeniet-register sta. Ik geef elke keer aan dat ik NIET wil worden gebeld heb ook al een email.
Apple smartphones Mobiel.nl. accessoires. Artboard 1. smarpthones. smarpthones. abo-kiezen. Artboard 1. verlengen. abonnementen. sim only. Artboard 1. sim only. vergelijken. abonnementen. camera.

Contacteer ons