Resultaten voor studentenmobiel

 
 
studentenmobiel
Van KPN naar Studentmobiel KPN Forum.
Goedemiddag Mijn abonnement loopt in mei af. Wel is het al verlengbaar staat bij mijn KPN. Nu is mijn vraag kan ik ook naar Studentmobiel en voor KP.
Klacht over studentmobiel? Meld nu wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van neslihan_gurbuz@live.nl op 30 maart 2016 over studentmobiel in de categorie Telecomwinkels. Mijn galaxy s5 waar ik een abonnement bij studentenmobiel heb was opeens uitgevallen hij deed niks meer uit het niets. via studentenmobiel garantie hij valt nog onder garantie heb ik mijn telefoon opgestuurd naar samsung om de probleem te. Zoekt u een klantvriendelijk bedrijf? Gelezen 158 beoordeling oplossing 1.0 Reageer als bedrijf. 1 2 3 17 18 19 Volgende. DE GROOTSTE KLACHTENSITE VAN NEDERLAND. 8 klachten opgelost vandaag. 31.249 in het afgelopen jaar. 3.326 bedrijven doen mee! Beltegoed.nl heeft een oplospercentage van 84%.
Is Studentmobiel alleen voor studenten?
Kan iedereen bestellen bij Studentmobiel of kunnen alleen studenten gebruik maken van de aanbiedingen? Lees verder.
Abonnement Studentmobiel provider Tele2 slechte oplossing Kassa.
Ik heb op 12 maart jl. via Studentmobiel.nl een abonnement met nummerbehoud afgesloten in combinatie met de Samsung Galaxy S4 waarvan de provider Tele2 is. In verband met mijn toen nog lopende abonnement bij Simyo kon mijn nieuwe Tele2 abonnement pas starten vanaf vrijdag 23 mei jl. Tot die tijd kon ik het nieuwe toestel wel gebruiken met mijn sim-only abonnement van Simyo.De telefoon bevalt geweldig mijn nieuwe abonnement totaal niet. Ik kan als ik ergens binnen sta niet bellen als ik buiten sta is het niet veel beter de verbinding valt constant weg en het mobiele internet is helemaal om te huilen. Als ik een bericht stuur in Whatsapp duurt het vaak een half uur of langer voor het de ontvanger bereikt. Ik heb nu dus helemaal niets aan mijn telefoon behalve als ik ergens wifi heb maar dan kan ik nog steeds niet bellen. Bij Simyo had ik nergens last van en werkte alles naar behoren.Nu wist ik van tevoren dat je in de regio waar ik woon niet het optimale bereik van de zendmasten van T-Mobile het netwerk wat Tele2 gebruikt hebt maar het zou voldoende moeten zijn. Bijna nergens kunnen bellen en een veel te trage mobiele internetverbinding noem ik niet bepaald voldoende.Ik heb hierover contact opgenomen met Tele2. Ze vertelden me dat ik contact moest opnemen met Studentmobiel.nl want ik zou mijn nieuwe abonnement nog binnen een week kunnen stopzetten. Dit kon dus niet want ze Studentmobiel.nl telt vanaf de afsluitdatum en niet de ingangsdatum van het abonnement. Balen. Volgens Studentmobiel.nl kon ik beter weer contact opnemen met Tele2 om te vragen naar een oplossing. Dit heb ik gedaan en de telefoniste heeft tevergeefs met mij een aantal stappen doorlopen om zeker te weten dat mijn telefoon goed ingesteld was. Deze was al goed ingesteld en dus was er geen verbetering. Ik word nu binnen 5 dagen teruggebeld door de technische dienst van Tele2 die gaan kijken wat ze voor me kunnen doen. De telefoniste vertelde mij dat ze bij dergelijke problemen doorgaans 2 regelingen hanteren. Of Ik krijg de resterende periode van mijn abonnement korting of ik mag mijn abonnement afkopen. Dit vind ik ronduit belachelijk. Als ik korting krijg betaal ik weliswaar minder maar ik heb nog steeds niets aan mijn abonnement. Als ik mijn abonnement afkoop betaal ik maarliefst 528 voor iets waar ik helemaal niets aan heb gehad.Wat vinden jullie hiervan? Het lijkt mij schappelijk om kosteloos mijn abonnement stop te zetten zodat ik zelf een nieuwe provider kan zoeken. Ik weet alleen niet wie dit nu moet regelen Studentmobiel.nl of Tele2? Wat moet ik doen als we niet tot een fatsoenlijke oplossing komen?
Studentmobiel Van de Laar Van Efferen.
Van de Laar Van Efferen Studio's maakt opvallende radio en tv commercials voor Studentmobiel. Onderliggende boodschap Studentmobiel is er voor iedereen!
Verlengen bij Studentmobiel T-Mobile Community.
Hoi Ik kan mijn abonnement verlengen. nu zag ik op studentmobiel dat je ook kunt verlengen met tmobile. hoe gaat dit precies te werk? Hoe weet ik da.
Studentmobiel GSMstunts.nl Dé gratis mobiele telefoon shop!
Op zoek naar studentmobiel? Kijk dan op GSMstunts.nl dé gratis mobiele telefoon shop met de beste GSM aanbiedingen!
Goedkoper abonnement bij studentmobiel? Tele2 Forum.
Ik mag eindelijk weg bij Vodafone en zit te zoeken naar een abonnement en nieuw toestel. Als ik nu via Studentmobiel kijk naar de S6 is deze goedkoper.

Contacteer ons