Zoeken naar mmobiel.nl

 
 
mmobiel.nl
MMobiel.nl.
Ik zou er de Nokia 3110c willen bestellen maar ik ben een beetje sceptisch. Zelfs de oude 3310 hebben ze nog in voorraad en dat vind ik een beetje vreemd. Dat ik via Palpal kan betalen geeft me dan wel weer wat vertrouwen.
MMobiel voor al uw mobiele onderdelen.
Nu Inclusief Bezel Frame. Ieder onderdeel is voorgemonteerd te zien in de foto's, geen soldeerwerk nodig, 100% passend, Klaar voor. Default Title 16.89. Koop nu Snelle blik. Hinmanweg 9W 7575 BE Oldenzaal Netherlands. 31 85 444 4345. Werken bij mmobiel.
Mmobiel Beoordelingen Lees mmobiel.nl verkopersbeoordelingen. Trustpilot beoordelingen.
ik had fout batterij besteld, had ook doosje kapot gemaakt, ik stuur terug, na 2 dagen krijg ik goede batterij netjes terug. dat vindt ik super service. al mijn mobiel onderdelen gaan volgende keer bij mmobiel.nl bestellen. Alleen de laatste beoordeling zal meetellen in de TrustScore van het bedrijf.
is bol.com verantwoordelijk? Kassa.
niet als tweedehands verkoper trouwens, dat is een ander systeem bij bol.com Als ik op de site naar de reviews van deze verkoper ga dan zie ik dat heel veel mensen op deze manier door deze mmobiel.nl uit oldenzaal zijn opgelicht.
MMobiel 3 Reviews Update: oktober 2017.
deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant. Ik heb vorige week woensdag mijn telefoon scherm gebroken en had een nieuw scherm bij mmobiel.nl besteld ik heb hem nog steeds niet gekregen en heb contact op genomen met mmobiel, zij beweren dat hij al verzonden was.

Contacteer ons